Whatsapp Facebook Instagram : Delfines, Imágenes y fondos de Delfines, Wallpapers / Na een urenlange wereldwijde storing waren facebook, whatsapp en instagram in de nacht van maandag op dinsdag weer bereikbaar.

De wereldwijde storing bij facebook, instagram en whatsapp was rond middernacht voorbij. Volgens onderzoeksbureau newcom heeft whatsapp meer dan 12 miljoen gebruikers, facebook 10 miljoen en instagram bijna 6 miljoen. Facebook has blamed a faulty configuration change for an outage that prevented the company's 3.5 billion users from accessing its apps and . Rond het einde van de middag . Na een urenlange wereldwijde storing waren facebook, whatsapp en instagram in de nacht van maandag op dinsdag weer bereikbaar.

De wereldwijde storing bij facebook, instagram en whatsapp was rond middernacht voorbij. Delfines, Imágenes y fondos de Delfines, Wallpapers
Delfines, Imágenes y fondos de Delfines, Wallpapers from www.gratistodo.com
De wereldwijde storing bij facebook, instagram en whatsapp was rond middernacht voorbij. Facebook, dat ook eigenaar is van instagram en whatsapp, kan nog niet zeggen wanneer de storing is opgelost. Het zijn enkele van de meest populaire social media apps in de wereld, maar het heeft er veel van dat facebook, instagram, whatsapp en . Ook instagram ligt plat, wordt er gemeld. In een reactie biedt het bedrijf . Na een urenlange wereldwijde storing waren facebook, whatsapp en instagram in de nacht van maandag op dinsdag weer bereikbaar. Facebook kampt maandagavond met een wereldwijde storing. Facebook has blamed a faulty configuration change for an outage that prevented the company's 3.5 billion users from accessing its apps and .

Facebook, dat ook eigenaar is van instagram en whatsapp, kan nog niet zeggen wanneer de storing is opgelost.

Ook whatsapp en instagram, beide eigendom van het amerikaanse bedrijf, werken niet, evenals de berichtendienst facebook messenger. Volgens onderzoeksbureau newcom heeft whatsapp meer dan 12 miljoen gebruikers, facebook 10 miljoen en instagram bijna 6 miljoen. Maandag rond 17.44 uur werden bij de applicaties facebook, messenger, instagram en whatsapp wereldwijde storingen gemeld. De wereldwijde storing bij facebook, instagram en whatsapp was rond middernacht voorbij. Sinds ongeveer kwart voor zes maandagavond konden mensen over de . Facebook, dat ook eigenaar is van instagram en whatsapp, kan nog niet zeggen wanneer de storing is opgelost. Ook instagram ligt plat, wordt er gemeld. Gezien whatsapp een onderdeel is van facebook, zijn het de servers van facebook die problemen hebben. Hierdoor zijn voor veel mensen ook instagram en whatsapp niet te gebruiken. Het zijn enkele van de meest populaire social media apps in de wereld, maar het heeft er veel van dat facebook, instagram, whatsapp en . Rond het einde van de middag . Facebook kampt maandagavond met een wereldwijde storing. Na een urenlange wereldwijde storing waren facebook, whatsapp en instagram in de nacht van maandag op dinsdag weer bereikbaar.

Volgens onderzoeksbureau newcom heeft whatsapp meer dan 12 miljoen gebruikers, facebook 10 miljoen en instagram bijna 6 miljoen. In een reactie biedt het bedrijf . Het zijn enkele van de meest populaire social media apps in de wereld, maar het heeft er veel van dat facebook, instagram, whatsapp en . Gezien whatsapp een onderdeel is van facebook, zijn het de servers van facebook die problemen hebben. Ook instagram ligt plat, wordt er gemeld.

Facebook, dat ook eigenaar is van instagram en whatsapp, kan nog niet zeggen wanneer de storing is opgelost. Photo de Úrsula Corberó - Afterparty : Photo Úrsula
Photo de Úrsula Corberó - Afterparty : Photo Úrsula from fr.web.img5.acsta.net
Ook whatsapp en instagram, beide eigendom van het amerikaanse bedrijf, werken niet, evenals de berichtendienst facebook messenger. Hierdoor zijn voor veel mensen ook instagram en whatsapp niet te gebruiken. Facebook, dat ook eigenaar is van instagram en whatsapp, kan nog niet zeggen wanneer de storing is opgelost. Rond het einde van de middag . De wereldwijde storing bij facebook, instagram en whatsapp was rond middernacht voorbij. Het zijn enkele van de meest populaire social media apps in de wereld, maar het heeft er veel van dat facebook, instagram, whatsapp en . Na een urenlange wereldwijde storing waren facebook, whatsapp en instagram in de nacht van maandag op dinsdag weer bereikbaar. Facebook has blamed a faulty configuration change for an outage that prevented the company's 3.5 billion users from accessing its apps and .

Ook whatsapp en instagram, beide eigendom van het amerikaanse bedrijf, werken niet, evenals de berichtendienst facebook messenger.

Na een urenlange wereldwijde storing waren facebook, whatsapp en instagram in de nacht van maandag op dinsdag weer bereikbaar. In een reactie biedt het bedrijf . Facebook, dat ook eigenaar is van instagram en whatsapp, kan nog niet zeggen wanneer de storing is opgelost. Ook whatsapp en instagram, beide eigendom van het amerikaanse bedrijf, werken niet, evenals de berichtendienst facebook messenger. Hierdoor zijn voor veel mensen ook instagram en whatsapp niet te gebruiken. Gezien whatsapp een onderdeel is van facebook, zijn het de servers van facebook die problemen hebben. Volgens onderzoeksbureau newcom heeft whatsapp meer dan 12 miljoen gebruikers, facebook 10 miljoen en instagram bijna 6 miljoen. Rond het einde van de middag . De wereldwijde storing bij facebook, instagram en whatsapp was rond middernacht voorbij. Het zijn enkele van de meest populaire social media apps in de wereld, maar het heeft er veel van dat facebook, instagram, whatsapp en . Sinds ongeveer kwart voor zes maandagavond konden mensen over de . Ook instagram ligt plat, wordt er gemeld. Facebook has blamed a faulty configuration change for an outage that prevented the company's 3.5 billion users from accessing its apps and .

Ook whatsapp en instagram, beide eigendom van het amerikaanse bedrijf, werken niet, evenals de berichtendienst facebook messenger. Hierdoor zijn voor veel mensen ook instagram en whatsapp niet te gebruiken. Facebook kampt maandagavond met een wereldwijde storing. In een reactie biedt het bedrijf . Sinds ongeveer kwart voor zes maandagavond konden mensen over de .

Rond het einde van de middag . A Christmas Story 6-Foot Inflatable Lawn Ornament Leg Lamp
A Christmas Story 6-Foot Inflatable Lawn Ornament Leg Lamp from necaonline.com
Volgens onderzoeksbureau newcom heeft whatsapp meer dan 12 miljoen gebruikers, facebook 10 miljoen en instagram bijna 6 miljoen. Ook instagram ligt plat, wordt er gemeld. De wereldwijde storing bij facebook, instagram en whatsapp was rond middernacht voorbij. Maandag rond 17.44 uur werden bij de applicaties facebook, messenger, instagram en whatsapp wereldwijde storingen gemeld. Hierdoor zijn voor veel mensen ook instagram en whatsapp niet te gebruiken. In een reactie biedt het bedrijf . Facebook kampt maandagavond met een wereldwijde storing. Rond het einde van de middag .

Ook instagram ligt plat, wordt er gemeld.

De wereldwijde storing bij facebook, instagram en whatsapp was rond middernacht voorbij. Na een urenlange wereldwijde storing waren facebook, whatsapp en instagram in de nacht van maandag op dinsdag weer bereikbaar. Het zijn enkele van de meest populaire social media apps in de wereld, maar het heeft er veel van dat facebook, instagram, whatsapp en . Maandag rond 17.44 uur werden bij de applicaties facebook, messenger, instagram en whatsapp wereldwijde storingen gemeld. Sinds ongeveer kwart voor zes maandagavond konden mensen over de . Facebook has blamed a faulty configuration change for an outage that prevented the company's 3.5 billion users from accessing its apps and . Ook instagram ligt plat, wordt er gemeld. Ook whatsapp en instagram, beide eigendom van het amerikaanse bedrijf, werken niet, evenals de berichtendienst facebook messenger. Volgens onderzoeksbureau newcom heeft whatsapp meer dan 12 miljoen gebruikers, facebook 10 miljoen en instagram bijna 6 miljoen. Facebook, dat ook eigenaar is van instagram en whatsapp, kan nog niet zeggen wanneer de storing is opgelost. Facebook kampt maandagavond met een wereldwijde storing. Rond het einde van de middag . Gezien whatsapp een onderdeel is van facebook, zijn het de servers van facebook die problemen hebben.

Whatsapp Facebook Instagram : Delfines, Imágenes y fondos de Delfines, Wallpapers / Na een urenlange wereldwijde storing waren facebook, whatsapp en instagram in de nacht van maandag op dinsdag weer bereikbaar.. Na een urenlange wereldwijde storing waren facebook, whatsapp en instagram in de nacht van maandag op dinsdag weer bereikbaar. In een reactie biedt het bedrijf . Het zijn enkele van de meest populaire social media apps in de wereld, maar het heeft er veel van dat facebook, instagram, whatsapp en . Ook whatsapp en instagram, beide eigendom van het amerikaanse bedrijf, werken niet, evenals de berichtendienst facebook messenger. Gezien whatsapp een onderdeel is van facebook, zijn het de servers van facebook die problemen hebben.